L'equip +55 de l'Agrupació juga un triangular solidari a Roda de Berà

L'equip +55 de l'Agrupació juga un triangular solidari a Roda de Berà

Tres conjunts formats per exjugadors del Barça entitat s'han enfrontat en una trobada en què s'ha difós la tasca de l'ONG Esport Solidari Internacional

L’equip de veterans +55 de l’Agrupació Barça Jugadors va disputat el dissabte 27 de febrer un triangular a Roda de Berà. En una jornada freda marcada pel plugim i l'ambient familiar, el tres conjunts competidors van estar formats per exjugadors majors de 55 anys que en algun moment de la seva vida van militar al club blaugrana. Tot i els diferents enfrontaments, el resultat ha estat el menys important d'una jornada marcada per l'esport i la solidaritat. Així ho recalca Paco Gómez, coordinador dels triangulars +55 de l'ABJ: "Som uns privilegiats per estar bé de salut i ser membres de l'Agrupació. Per això, estem obligats a aportar alguna cosa a la societat a través de la solidaritat i l'esport"

L'ONG Esport Solidari Internacional (ESI) va ser l'entitat beneficiària de la trobada, que va tenir la col·laboració del C.A. Roda de Berà. El triangular va servit per a recaptar fons i donar a conèixer la tasca humantaria d'ESI, organització que busca promoure l'educació infantil i l'esport arreu del món. Pròximament, l'equip veterans +55 realitzarà un altre triangular social. Aquest cop, gràcies a l'acord de cooperació amb l'agrupació Special Olympics Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut