L'Agrupació Barça Jugadors impulsa un curs per millorar l'oratòria dels exjugadors

L'Agrupació Barça Jugadors impulsa un curs per millorar l'oratòria dels exjugadors

Jaume Martí, psicòleg especialitzat en l'àmbit esportiu, és l'encarregat d'impartir aquest taller formatiu que busca perfeccionar les habilitats comunicatives a nivell professional

L'Agrupació Barça Jugadors ha estrenat aquesta setmana un nou curs dins el ventall formatiu que l'entitat ofereix aquest trimestre: "Persuasió i influència per parlar en públic". La finalitat d’aquest curs és "potenciar la capacitat d’oratòria i persuasió dels exjugadors" mitjançant "eines i tècniques especialitzades focalitzades en l’àmbit professional". Així ho ha explicat el psicòleg especialitzat en esports i encarregat de realitzar el curs, Jaume Martí

Precisament és la utilitat de millorar les habilitats comunicatives a la feina el que ha fet decidir-se a la majoria de participants a formar part del curs. "Treballo com a entrenador en una entitat esportiva i espero que aquest curs m'ajudi a comunicar-me millor amb nanos i pares", ha resaltat un dels integrants de "Persuasió i influència per parlar en públic". La formació recalca eixos com la confiança, l'organització mental de les idees o el llenguatge corporal que són essencials a l'hora de comunicar correctament. 

Tot i que, un gran gruix dels assistents treballa en àmbits relacionats amb l'esport, el taller s'ha orientat de manera que sigui útil, també, per a professionals d'altres branques. En general, esdevenir millors comunicadors és necessari per aquelles persones que realitzen presentacions orals, lideren o gestionen equips de treball o es dediquen professionalment a l’atenció al públic. Avui en dia, doncs, s'ha convertit en un requisit per a la majoria llocs de feina.

Una formació que, tot i la seva projecció laboral també repercuteix positivament en l'àmbit més íntim de les persones. Així han coincidit a destacar-ho diversos participants que s'han posat d'acord en el valor d'esdevenir millors comunicadors en la seva vida diària: "la majoria de discusions a les llars són per malentesos, ens n'estalvieriem la meitat si sabessim comunicar", ha recalcat un d'ells.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut