L'Agrupació Barça Jugadors dedica el calendari 2016 a les samarretes històriques del Club

L'Agrupació Barça Jugadors dedica el calendari 2016 a les samarretes històriques del Club

Alcántara, Carrasco, Romario, Ronaldinho o Puyol son només cinc dels diversos jugadors que apareixen al calendari lluint uniformes que perduren en la memòria

L'Agrupació Barça Jugadors ha posat en circularció el calendari oficial de l'entitat per l'any 2016. Com és costum, aquest està dedicat a un àmbit temàtic relacionat amb el FC Barcelona. Aquest any el nou disseny ret homenatge a les samarretes que han fet història i encara són memòria viva del club. Des de l'uniforma fundacional, amb coll de camisa i pantalons alts blancs, fins el darrer diseny de Nike. El calendari ha plasmat l'evolució en el disseny de la roba esportiva i, alhora, ha registrat les samarretes amb què les diferents generacions de jugadors han portat aquest club a la glòria.

Unes samarretes històriques vestides, també, per futbolistes mítics. Començant per Paulino Alcántara i Josep Samitier, amb equipacions que encara no tenien ni marca, fins les darrers equipacions Nike amb Leo Messi, Andrés Iniesta, Eric Abidal o Xavi Hernández. També hi figuren els integrants del Barça de les Cinc Copes i la samarreta del centenari vestida per Pep Guardiola. No hi podien faltar les mítiques Meyba i Kappa dels 80 i 90 de la mà de Carrasco i Romario entre d'altres. Un homenatge als uniformes blaugranes que han fet història. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut