Primera etapa: Aràbia Saudita

Primera etapa: Aràbia Saudita

El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, estrena secció pròpia a la pàgina web

Primera etapa: Aràbia Saudita


He tingut l’oportunitat d’acompanyar l’expedició de l’Agrupació en el seu desplaçament a Aràbia Saudita. Un partit que teníem moltes ganes de jugar i on els directius i tècnics de l’Agrupació s’hi havien esforçat de valent. A la complexitat d’organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques s’hi barrejava la il·lusió de veure de nou antics jugadors del Barça tornant a vestir la samarreta del Club.

Dimecres passat, a la presentació del programa FCB Legends, ja vaig poder compartir una estona amb alguns d’ells. En les seves cares hi vaig veure la mateixa il·lusió. Alguns d’ells vinguts de molt lluny, moguts per la crida del FC Barcelona. I durant aquests últims dies tan intensos, les esperes i les hores prèvies al partit han servit perquè entre tot el grup es creés un ambient molt particular. Un bon rotllo amb l’equip com que el que fa 40 anys vaig tenir l’oportunitat de viure. Però en aquest cas, la diferència és que gent de diferents generacions, i de diferents nivells, ens reuníem en un vestidor, a milers de quilòmetres de casa, per representar els colors que portem dins.

Vam guanyar el partit. I el partit era contra el Madrid! Però resultat a banda, m’emporto una experiència molt enriquidora, sobretot a nivell humà.

Ara una vegada a casa, agraeixo les trucades i missatges que he rebut de quasi tots els jugadors, agraint que els hàgim escollit per formar part d’aquest equip. Confio que mica en mica formaran part d’aquest equip d’ambaixadors del FC Barcelona i de  l’Agrupació Barça Jugadors.

Desprès d’aquesta primera experiència estic convençut que el projecte FCB Legends serà un gran èxit i ens oferirà noves i diferents oportunitats perquè aquests i molts d’altres exjugadors del primer equip del Barça puguin representar de nou el Club a qualsevol indret del planeta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut