FCB Legends donarà un nou impuls al valor dels exjugadors del Club

FCB Legends donarà un nou impuls al valor dels exjugadors del Club

S'ha presentat el programa que permetrà donar continuïtat als exjugadors del Barça

El programa FCB Legends servirà per donar un nou impuls a la contribució dels exjugadors del FC Barcelona en el creixement global del Club. La iniciativa, anunciada fa unes setmanes i presentada oficialment aquest dimecres,  es marca com a objectiu la de posar en valor els futbolistes que han vestit la samarreta del Barça perquè puguin convertir-se en ambaixadors i representants del Club. El vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, han presentat les línies generals d’aquest projecte conjunt.

Ramon Alfonseda veu en l’FCB Legends una oportunitat perquè “els jugadors del primer equip del Barça tinguin una continuïtat quan deixin el Club”. Una oportunitat, en paraules del president, que està oberta a “tots els exjugadors del primer equip”. El nou programa presentat avui té quatre grans eixos: la transmissió de valors, la sensibilització, la diferenciació i la integració. És per això que, tal com ha explicat Jordi Cardoner, “FCB Legends tindrà una visió 360º, amb partits, actes institucionals, col·laboracions amb la Fundació i en actes socials de Club”. El programa suposa un pas endavant en l’activitat que fins el moment ha desenvolupat l’Agrupació i preveu l’establiment de contractes amb exjugadors del primer equip perquè puguin participar en l’activitat comercial, esportiva i institucional del Club.

A l’acte hi ha assistit una representació d’exjugadors del primer equip del Club. Entre ells hi havia José Mari Bakero, jugador del Barça entre 1988 i 1996, que ha assegurat que l’FCB Legends “permetrà que la gent que surt del primer equip tingui activitat amb el Barça ben aviat i suposarà un impuls pel FC Barcelona i l’Agrupació”. Per l’autor del gol que va donar la segona Champions al Barça a París, Juliano Belletti, “amb iniciatives com la de valorar el que hem fet pel Club, el Barça dóna més sentit al lema de més que un Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut