Iniesta, Piqué i Ronaldinho, premiats a la Gran Gala Mundo Deportivo

Iniesta, Piqué i Ronaldinho, premiats a la Gran Gala Mundo Deportivo

El trident Messi, Neymar i Suárez rep el premi a l'excel·lència esportiva

El jugador del FC Barcelona, i membre de l'Agrupació Barça Jugadors, Andrés Iniesta, ha estat distingit com a millor esportista masculí durant la 68a Gran Gala de Mundo Deportivo. En l'acte, celebrat aquest dilluns al vespre a Barcelona, també s'ha distingit Gerard Piqué amb el Trofeu Extraordinari Repsol per la seva autoexigència. L'exjugador del Barça, Ronaldinho, ha recollit el Trofeu a la Trajectòria i s'ha convertit en una de les atraccions de la festa. Durant la gala es va lliurar el premi a l'excelència esportiva per al trident del FC Barcelona. El president, Josep Maria Bartomeu, va recollir el guardó en nom de Messi, Neymar i Suárez.

A la gala hi ha assistit el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, el vicepresident, Josep Moratalla, i diversos exjugadors del Club. En les seves paraules d'agraïment, Andrés Iniesta ha destacat que "aquest trofeu significa moltes coses; fa anys vaig estar nominat a la Gala però passen les temporades i el treball es continua valorant, i això em fa molt feliç". Iniesta, que ha conquerit cinc grans títols amb el Barça, també va agrair el suport que rep de gent tant en bons moments i també en els no tan bons.

Ronaldinho Gaucho, jugador del Barça entre 2003 i 2008, ha destacat el joc del Barça durant tots aquests anys i està convençut que "aquest equip continuarà fent història, tant de bo guanyi la segona Champions consecutiva".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut