Gerard Piqué, Millor Esportista Català

Gerard Piqué, Millor Esportista Català

El jugador del FC Barcelona afirma que “representar aquest país i el FC Barcelona i anar arreu del món portant aquesta samarreta em fa sentir molt orgullós"

El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué ha estat guardonat com a Millor Esportista Català en la 19a Festa de l'Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) i el diari Sport. En l'entrega de premis també s'ha distingit el FC Barcelona com a Millor Equip Català.

El defensa Gerard Piqué ha pujat a l’escenari per recollir -de la mà del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i del president de la UFEC, Gerard Esteva- el guardó que l’acredita com a Millor Esportista Català. “M’agradaria dedicar aquest premi als meus pares perquè m’ho han donat tot a la meva vida. Es queixen que mai no els hi dedico els gols –perquè són per a la Shakira– i sé que aquests premis són molt importants per a ells”, ha dit un Piqué visiblement emocionat. “Representar aquest país i el FC Barcelona i anar arreu del món portant aquesta samarreta em fa sentir molt orgullós, sobretot en els últims anys que hem guanyat tant”, ha dit el futbolista. Preguntat per la fórmula de l’èxit, el blaugrana ha destacat que “hem coincidit una generació única en què cadascú ha entès el paper que li pertoca”. “Molts som de casa i això és la base perquè les coses vagin sempre pel bon camí”.

A nivell personal, el defensa considera que “en una carrera hi ha bons i mals moments. En els bons no t’has de creure superior i que en els mals tampoc has de creure que ets dolent. Amb els anys t’adones que has de seguir la teva línia”. Piqué també ha valorat el partit d’aquest dimecres contra l’Athletic, en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei: “Tenim el Camp Nou al costat, el resultat a favor i esperem tenir un bon partit i passar a semifinals. A aquest equip li agrada jugar finals”.

En l’acte celebrat al Museu Marítim de Barcelona, el vicepresident de l’Àrea Esportiva, Jordi Mestre, ha recollit el premi com a Millor Equip Català, atorgat al conjunt dirigit per Luis Enrique pels cinc títols aconseguits l’any passat. Mestre ha recordat que el 2015 no va començar de la millor forma possible però “vam saber aguantar i al final van arribar els èxits”. En el futur proper, “tenim el repte de seguir fent història gràcies a uns jugadors que no són bons, sinó que són excepcionals”, ha indicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut