L’Agrupació Barça Jugadors impulsa la figura de l’exjugador entrenador

L’Agrupació Barça Jugadors impulsa la figura de l’exjugador entrenador

El "Coach Program" ofereix a clubs i organismes exjugadors del Club amb formació i experiència

L’Agrupació Barça Jugadors acaba de posar en marxa el “Coach Program”, un nou servei per impulsar la figura de l’exjugador del FC Barcelona que es dedica o vol ser entrenador de futbol. El programa parteix d’una borsa d’exjugadors del FC Barcelona amb formació o experiència com a entrenador o monitor i la posa a disposició de clubs i altres organismes tant a nivell nacional com internacional. El programa s’ha començat a desenvolupar a principis d’any i fins el moment ja s’ha dissenyat la borsa d’entrenadors amb aproximadament 125 candidats. El “Coach Program” reuneix tota la informació i no només actua com una borsa de treball especialitzada sinó que es promocionarà a través d’organismes, clubs i empreses del sector, a nivells nacional i internacional. L’Agrupació també compta amb la col·laboració de diferents entitats esportives per gestionar la demanda que arribi.

Amb aquest servei, l’Agrupació vol donar un pas més en l’acompanyament en els exjugadors del Club en la seva trajectòria professional, que en molts casos continua tenint el futbol com a eix.

El “Coach Program” és un servei coordinat per l’Àrea de Borsa de Treball i Desenvolupant de l’ABJ. La seva responsable, Sílvia Molina, avalua el perfil del potencial entrenador i fa una diagnosi de les seves necessitats formatives. “A l’Agrupació –detalla Molina- facilitem els recursos necessaris per preparar i formar els exjugadors i garantir que tots els nostres entrenadors tinguin la formació i experiència necessàries per dur a terme la seva tasca”.

L’Agrupació ve oferint des de fa alguns anys formació gratuïta de caràcter esportiu i orientada a l’exjugador que vol ser entrenador, com el primer nivell del curs d’Entrenador, el curs el curs de Monitor (tots dos impartits per la Federació Catalana de Futbol), el seminari ADN BARÇA, formació en gestió esportiva i també en gestió d’equips. A banda de la formació en idiomes, imprescindible per atendre la creixent demanda que hi ha a nivell internacional.

Els 125 exjugadors de diferents categories del FC Barcelona que d’entrada formen part del “Coach Program” disposen d’una formació mínima en entrenador o monitor de futbol base, i també s’hi ha inclòs els socis de l’Agrupació amb experiència com a entrenadors de categories professionals (primera i segona divisió) i semiprofessionals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut