Oferta formativa per a exjugadors del Barça

Oferta formativa per a exjugadors del Barça

L'Agrupació reactiva la borsa de treball i el servei d'orientació professional

Ja estan obertes les inscripcions per als cursos que l'Agrupació Barça Jugadors ofereix als exjugadors del FC Barcelona durant el primer trimestre d'aquest any. Al llarg dels pròxims 2 mesos, l'Àrea de Formació i Desenvolupament proposa fins a 8 accions dirigides a millorar l'acompanyament els exjugadors a la seva transició professional. Aquests cursos, d'una durada aproximada de 16 hores, se centren en tres temàtiques: formació esportiva, habilitats comunicatives i accions transversals. L'Agrupació també ofereix aquests cursos als col·lectius d'exjugadors blaugrana de bàsquet, hoquei, handbol i futbol sala.

Futbol, la base

Tenint en compte el perfil dels socis de l'Agrupació, s'ha programat el curs de Primers Auxilis a la Pràctica Esportiva i Management Esportiu I, com a continuïtat al curs introductori que es va fer durant el curs passat. Dins d'aquesta àrea, aquest trimestre continua el primer nivell d'entrenador que imparteix la Federació Catalana de Futbol i que el segueix una vintena de membres de l'ABJ. Pel que fa a idiomes, aquest dijous 14 de febrer comença el curs d'Anglès Intermediate VI. A nivell transversal s'ha programat seminaris de Comunicació Efectiva, Solucions creatives per a al vida quotidiana i Riure per Viure. Finalment, i pel que fa a la millora de competències digitals hi haurà el nivell bàsic de l'ús de correu electrónic i navegació per Internet.

Orientació Professional i Borsa de Treball

Des de principis d'aquest 2016 l'Àrea de Formació i Desenvolupament ha donat un nou impuls al servei d'orientació professional i borsa de treball, dirigit a tots aquells exjugadors que necessitin reorientar la seva carrera professional o trobar feina. Aquest servei també està obert a familiars de primer grau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut