L’Agrupació organitza al Camp Nou una xerrada de futbol i valors per a infants de CaixaProinfància

L’Agrupació organitza al Camp Nou una xerrada de futbol i valors per a infants de CaixaProinfància

Últim acte del programa Enganxa't a l'Esport de l'Agrupació

L’Agrupació Barça Jugadors, amb el suport del programa CaixaProinfància de l’Obra Social ”la Caixa”, ha organitzat aquest dimecres 2 de desembre una nova edició de la xerrada Enganxa’t a l’esport, amb l’objectiu de promoure l’activitat esportiva com a factor de protecció de conductes de risc. La seu de l’Agrupació, al mateix Estadi, ha acollitl’acte, protagonitzat per l’exjugador del FC Barcelona, Antoni Pinilla, i on hi ha assistit una quarantena de nenes i nens del Casal dels Infants del Raval, entitat que rep el suport del programa CaixaProinfància. Finalitzada la xerrada, el grup ha assistit al partit de Copa del Rei entre el FC Barcelona i el Villanovense.

A partir de la seva pròpia experiència com a jugador de primera divisió, Antoni Pinilla, jugador blaugrana entre 1989 i 1992, ha explicat com d’importants són algunes de les vivències de l’esport per a mantenir una vida saludable i allunyada al màxim de les conductes de risc. El fet de tenir diferents opcions de temps lliure (esports, família o estudis) o la importància de tenir un criteri propi i de saber-lo defensar són factors que al llarg de la vida dels infants els poden ajudar a manejar millor diverses situacions que es poden trobar, com un possible consum de drogues. Al llarg de la xerrada, Pinilla, també ha explicat que els jugadors de futbol han d’aprendre dels errors i assumir que l’error forma part de les seves vides; i que és només a partir d’aquesta acceptació i de l’esforç que s’hi aprèn a conviure i a fer les coses millor.
Image

El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, ha donat la benvinguda al grup en una activitat que per primera vegada se celebra a la seu de l'associació. Acabada la xerrada, els infants i monitors han pogut completar la seva experiència veient els jugadors del primer equip en directe jugant contra el Villanovense, gràcies a la iniciativa de la Diada del Soci Solidari del FC Barcelona. El programa Enganxa’t a l’esport és una iniciativa de l’Agrupació Barça Jugadors per contribuir a la prevenció del consum de drogues i fomentar l’activitat esportiva. Rep el suport de l’Obra Social ”la Caixa”, a través del programa CaixaProInfancia, centrat en lluitar contra la pobresa infantil, i també té la col·laboració del Departament de Salut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut