Artur Mas:

Artur Mas: "L'Agrupació fa bo el Barça des de la seva humanitat"

Multitudinari Sopar Anual de l'Agrupació Barça Jugadors, amb l'assistència de més de 400 persones.

L'Agrupació Barça Jugadors va celebrar aquest divendres 27 de novembre el Sopar Anual. El president de la Generalitat, Artur Mas, i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, van encapçalar la representació institucional, completada pel president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies.  Artur Mas va afirmar que l'Agrupació Barça Jugadors "fa bo el Barça, no només esportivament, sinó de la seva humanitat; l'Agrupació li dóna al Club allò que se'n diu ànima".

En el seu parlament, el president de la Generalitat va reconèixer la tasca social de l'Agrupació i va remarcar el valor que l'associació aporta al Club: "l'Agrupació tracta els jugadors com a persones i ser més que un Club no vol dir només guanyar sinó ocupar-se de les persones". Per la seva banda, Josep Maria Bartomeu, també va reconèixer l'aportació que fa l'Agrupació a la marca global del FC Barcelona i va demanar que l'entitat "continuï contribuint a aquest camí i que encara sigui una part més important del Club". Precisament, el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, havia defensat en el seu discurs que l'Agrupació fos una branca del FC Barcelona, "a través de l'atenció màxima a l'exjugador, el ser un referent com la Masia o la Fundació i tenint la capacitat de generar negoci".

El Sopar Anual va reunir 440 persones a l'Hotel Princesa Sofia de Barcelona, i va comptar amb l'assistència d'un gran nombre d'exjugadors de totes les categories del Club, acompanyants, col·laboradors i patrocinadors de l'Agrupació. Entre els nombrosos assistents, hi va haver David Linde, Joaquim Borràs, Ismael Comas, Josep Franch, Josep Palau, José Zaldúa, Quique Costas, Josep M. Fusté, Carles Rexach, Jordi Roura, Francesc Rodríguez “Rodri”, Luis Suárez, Lobo Carrasco, Pere Gratacòs, Paco Clos, Robert Fernández, Manolo Martínez Toral, Josep Moratalla, Tente Sánchez, Pep Serer, Bolo Zenden, Miquel Corominas, Paco Martínez, Pepito Ramos, Salvador Sadurní, Justo Tejada, Joan Torrent, Pere Valentí Mora, Joan Vilà, Rafael Zuviría i Bartolomé Paredes.

Com és habitual, en el transcurs del sopar es va fer lliurament dels reconeixements als exjugadors que al llarg de l'últim any han arribat a la xifra de 25, 50, 100 i 200 partits amb l'Agrupació, i també al màxim golejador de l'equip. El directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova, que és el responsable de les relacions amb l'Agrupació, i el vicepresident de l'Agrupació, Josep Moratalla, van ser els encarregats de lliurar les medalles dels 25 i 50 partits. El president de la Generalitat, el president del FC Barcelona i el president de l'Agrupació, van lliurar les medalles als 100, 200 partits i també el trofeu de màxim golejador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut