Visita d'un equip d'exjugadors italians a l'Agrupació

Visita d'un equip d'exjugadors italians a l'Agrupació

Entre ells hi havia el president dels sindicat italià, Damiano Tommasi

Un grup d'exjguadors italians va visitar aquest dimecres 25 de novembre l'Agrupació Barça Jugadors. El grup, encapçalat per l'exjugador i president de l'Associació Italiana de Jugadors, Damiano Tommasi, va jugar un partit de futbol amb l'equip de l'Agrupació i també va conèixer les instal·lacions de l'entitat al Camp Nou. Els va rebre el president de l'associació, Ramon Alfonseda, i el vicepresident Josep Moratalla.

El grup va viatjar a Barcelona amb motiu del partit de Champions League entre el Barça i la Roma (Tommasi hi havia jugat) i va aprofitar la visita per tornar a jugar a futbol amb l'equip d'exjugadors blaugrana. El partit, de futbol 7, es va jugar a les instal·lacions del Miniestadi, va ser molt dinàmic i va acabar amb victòria local per 10 a 7. Els gols blaugrana els van marcar Delgado, Molist (2), Molina (3), Rexach i Landi (3).

Acabat el partit, on hi va assistir Josep Moratalla, el grup es va dirigir a la seu social de l'Agrupació, on els va rebre el president, Ramon Alfonseda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut