L'Agrupació participa al partit de suport a Anty Garcia

L'Agrupació participa al partit de suport a Anty Garcia

L'exjugador del Barça pateix ELA

L'Agrupació Barça Jugadors va participar aquest diumenge 22 de novembre en el partit de suport a Anty Garcia, exjugador del FC Barcelona afectat per ELA. El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i el directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova, van encapçalar l'extensa representació  blaugrana que va abocar-se a l'esdeveniment, que es va jugar al camp municipal de futbol de Premià de Mar. Anty Garcia va manifestar el seu agraïment a tot el suport que està rebent.

El plat fort del matí va ser el partit de futbol que va enfrontar l'Agrupació Barça Jugadors contra la selecció Anty Team. Entre el combinat blaugrana hi havia la major part dels companys d'Anty que el 1986 van guanyar la Copa del Rei juvenil al Real Madrid, per 6 a 3. Carles Rexach, que aquella temporada era l'entrenador dels juvenils del Barça, també va estar diumenge al capdavant de l'equip a Premià.

En els moments previs del partit, Ramon Alfonseda va lliurar a l'Anty una samarreta de l'Agrupació signada per tot l'equip participant al partit. La delegació de l'Agrupació es va completar amb Josep Moratalla, vicepresident esportiu, Josep M. Fusté, Quique Costas i Robert Fernández, secretari tècnic del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut