Trobada amb Deco a la Ciutat Esportiva

Trobada amb Deco a la Ciutat Esportiva

L'exjugador participar en un acte comercial al Club

Deco, jugador del Barça entre 2004 i 2008, va tornar aquest dimecres al Club per participar en un esdeveniment de caràcter comercial a la Ciutat Esportiva. El president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, va mantenir una reunió amb ell per explicar-li la tasca de l'entitat centrada en el vetllar pels jugadors al final de la seva vida professional. Deco, que va deixar de ser futbolista professional fa dos anys, es dedica a les seves empreses i a l'assessorament de clubs.

El jugador brasiler va participar en un acte d'Allianz, partner del FC Barcelona, que es va desenvolupar a la Ciutat Esportiva. Deco va conèixer com funciona actualment La Masia, de la mà del seu subdirector, Ruben Bonastre. A la sala de premsa de la Ciutat Esportiva va respondre a les preguntes que li van plantejar els participants, centrades especialment en com va afrontar la seva etapa posterior al futbol professional.

D'entre les activitats de l'Agrupació hi ha la de gestionar la participació d'exjugadors del Club en esdeveniments de caràcter comercial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut