21 exjugadors del FC Barcelona fan el Curs Bàsic d’Entrenador amb la Federació Catalana de Futbol

21 exjugadors del FC Barcelona fan el Curs Bàsic d’Entrenador amb la Federació Catalana de Futbol

Preparant noves sortides professionals pels exjugadors del Club

21 exjugadors del FC Barcelona, membres de l’Agrupació Barça Jugadors, han començat el Curs Bàsic d’Entrenador de Futbol, impartit per la Federació Catalana de Futbol. La convocatòria d’aquest curs es basa en la voluntat de l’Agrupació de perfeccionar el ventall formatiu dels seus membres i té l’objectiu de capacitar-los percontinuar desenvolupant la seva carrera professional vinculada al futbol.

Es tracta d’un curs que a Catalunya ofereix en exclusiva la Federació i que equival a la llicència UEFA B i que, una vegada superat, permet entrenar equips de Tercera Catalana, tots els equips de futbol base, Preferent Femení i les seleccions comarcals o provincials.

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, van acordar fa uns mesos iniciar al llarg d’aquest any el Curs Bàsic, i estudiar la possibilitat de convocar el següent nivell més endavant. Aquesta formació donar en part continuïtat als més de 20 membres de l’Agrupació que durant el 2014 van seguir el Curs de Monitor de Futbol Base a través de l’associació.

El curs consta de 205 hores (125 de teoria i 80 de formació pràctica), va començar aquest dilluns 26 d’octubre i està previst que s’allargui fins l’abril vinent. Les sessions es fan a la Sala Wembley del FC Barcelona. A través de les diferents assignatures l’alumne adquireix els coneixements i habilitats necessàries per desenvolupar la tasca d’entrenador de futbol base amb una competència tècnica i professional en les competicions organitzades per les federacions de futbol d’àmbit autonòmic i de la Real Federación Española de Fútbol. Entre d’altres matèries, el curs aborda aspectes com l’anàlisi, la filosofia i didàctica del futbol, la creació d’equips, psicologia o gestió de clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut