L'Agrupació tanca l'Enganxa't a l'esport a Huelva amb Antoni Pinilla i 100 nens

L'Agrupació tanca l'Enganxa't a l'esport a Huelva amb Antoni Pinilla i 100 nens

El programa ha visitat 9 ciutats espanyoles

Un centenar de joves de diferents escoles i centres educatius de de Huelva van convertir-se divendres passat en els protagonistes de la darrera jornada del projecte Engánchate al Deporte, que l'Agrupació Barça Jugadors va iniciar el gener passat. L'exjugador del FC Barcelona, Antoni Pinilla, va parlar de valors i hàbits saludables en la cloenda d'un projecte que ha comptat amb el suport de l'Obra Social La Caixa.

L’activitat que va tenir lloc al centre social La Morana, va suscitar un gran interès entre els joves assistents. Aquests van tenir l’oportunitat d’escoltar i reflexionar sobre conceptes i valors claus com el respecte i l’esperit crític que actualment triomfen tant en el món de l’esport com també l’àmbit personal i/o professional. L’exjugador blaugrana Antoni Pinilla, encarregat de conduir la jornada també va parlar sobre la importància de mantenir una dieta saludable i diversificar el temps lliure per gaudir d’una bona salut física i mental des de ben joves. Com a aspecte fonamental, va destacar la formació continuada dirigint-se sobretot a aquells joves que volen dedicar-se professionalment al món de l’esport i que una vegada es retirin, hauran de buscar-se una nova ocupació. En aquesta línia va fer referència a la gran frase de Pep Samiter, jugador del FC Barcelona entre 1919 i 1932: “ La vida d’un jugador és molt curta i el seu demà molt llarg”.

La jornada va finalitzar amb un torn de preguntes extens on els infants van satisfer les seves curiositats sobre l’etapa futbolística de l’exjugador al FC Barcelona. L'Engánchate al Deporte és un projecte d’àmbit estatal que organitza l’Agrupació Barça Jugadors amb el suport de l’Obra Social La Caixa a través del Programa CaixaProinfancia i la col·laboració del Departament de Penyes del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut