Ramon Alfonseda, de nou al patronat de la Fundació FC Barcelona

Ramon Alfonseda, de nou al patronat de la Fundació FC Barcelona

Ramon Alfonseda continua com a vocal al patronat de la Fundació FC Barcelona

El president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, continua formant part del patronat de la Fundació FC Barcelona, la composició del qual s'ha aprovat en una reunió celebrada aquest dilluns. Alfonseda és un dels catorze vocals del màxim òrgan de govern de l'entitat,  presidida per Josep Maria Bartomeu. Alfonseda n'és membre com a president de l'Agrupació.

En la mateixa reunió s'han reorganitzat les vicepresidències amb la incorporació de Jordi Cardoner, vicepresident del FC BArcelona i dels directius del Club Maria Teixidor i Dídac Lee.

Pel que a la vocalia, s'hi han incorporat sor Lucía Caram, el president de la Confederació Mundial de Penyes i alcalde Montmeló, Antoni Guil, i l'empresari Felip Boixareu. El patronat celebra diverses reunions de seguiment durant la temporada en què s'analitzen els detalls de cadascuna de les iniciatives socials que l'entitat impulsa a Catalunya i al món. A l'actualitat destaquen els projectes "Barçakids", "FutbolNet" i "Som el que mengem", a banda de les aliances com Unicef, Bill & Melinda Gates Foundation, el Comitè Olímpic Internacional i Scholas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut