Acció amb el IESE per aplicar els valors del Barça a l'empresa

Acció amb el IESE per aplicar els valors del Barça a l'empresa

Nova jornada de treball per viure alguns dels valors del Barça i aplicar-los a l'empresa

Aquest setmana ha tingut lloc una nova edició del projecte IESE Experience, una acció de l'Agrupació Barça Jugadors amb col·laboració amb l'escola de negocis IESE amb l'objectiu de transferir a l'empresa la vivència d'alguns valors del FC Barcelona. Una jornada amb xerrades i aplicació pràctica a les instal·lacions del Club. 

La jornada, dirigida en aquest cas a un grup de treballadors de l'empresa Rabobank, va començar amb una presentació sobre l'Agrupació i els valors que transmet el Club a través de La Masia i que va anar a càrrec del president de l'ABJ, Ramon Alfonseda. Una vegada traslladat al Miniestadi, el directiu de l'ABJ Joan Vilà, que és responsable de l'Àrea de Metodologia, va explicar com es treballen alguns valors com la comunicació o el treball en equip.

Valors que es van posar en pràctica al terreny de joc. Gràcies a la col·laboració d'un grup d'exjugadors del FC Barcelona, i juntament amb els integrants del taller, van experimentar com funciona la comunicació o el lideratge en el joc dels equips blaugrana. Aspectes que es poden traslladar a la pràctica empresarial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut