L'Agrupació tanca la temporada esportiva al Camp Nou

L'Agrupació tanca la temporada esportiva al Camp Nou

150 exjugadors del Barça tornen al Camp Nou

L'Agrupació Barça Jugadors va tancar aquest dimecres 15 de juliol la temporada esportiva al Camp Nou. Com ja va essent habitual en els últims tres anys, l'Àrea Esportiva va organitzar una vetllada futbolística i social per als exjugadors que de manera habitual van a jugar o entrenar amb l'ABJ. També hi van participar un grup de patrocinadors i col·laboradors de l'entitat, que van viure l'experiència única de poder jugar al Camp Nou.

Al llarg de 3 hores, fins a 150 jugadors es van tornar a vestir de blaugrana i van saltar a la gespa de l'Estadi. Com és habitual en aquests casos, els equips es van configurar per edats i es van repartir en tres partits, que van començar a les 6 de la tarda. A l'últim partit també hi va participar una vintena de representants de les empreses patrocinadores i col·laboradores de l'Agrupació.

Acabats els partits, va tenir un lloc un sopar a la fresca al mateix Estadi i on va assistir el president de la Comissió Gestora del FC Barcelona. El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i el vicepresident esportiu, Josep Moratalla, li van lliurar una samarreta antiga del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut