Josep Maria Bartomeu:

Josep Maria Bartomeu: "L'Agrupació ha de contribuir encara més a la marca global del Barça"

Visita dels candidats a les eleccions del Barça

El candidat a les eleccions a la presidència del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va expressar el seu desig que els exjugadors del Club "siguin ambaixadors del Barça arreu, que a partir de diumenge contribuïu encara més a la marca global del Barça". Bartomeu ho va explicar aquest dimecres durant la seva visita a la seu de l'Agrupació Barça Jugadors.

Bartomeu va constatar "la relació de complicitat que hi ha hagut amb l'Agrupació" els últims anys: "ens heu aportat consells, idees i ens heu ajudat a fer un club millor", va assegurar. El candidat a la presidència del Club va anunciar que a l'Espai Barça es reservarà un espai social i més ampli per als exjugadors blaugrana. "També volem -va afegir- que a l'àrea esportiva tingueu un espai que us permeti seguir entrenant".

Josep Maria Bartomeu va recollir el suggeriment que li va fer el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, de tenir en compte els exjugadors del Club amb formació tècnica i esportiva per a l'estructura esportiva del Barça i també per a la FCB Escola. El candidat es va comprometre a estudiar la possibilitat que el FCB Museu pugui tenir una part dedicada per l'Agrupació i gestionada per la mateixa entitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut