Joan Laporta:

Joan Laporta: "El sentiment barcelonista no el coneix ningú millor que els exjugadors"

Visita dels candidats a les eleccions del Barça

El candidat a les eleccions del FC Barcelona, Joan Laporta, va assegurar aquest dilluns a l'Agrupació que "el sentiment barcelonista no el coneix ningú millor que els exjugadors". Laporta, president del FC Barcelona entre 2003 i 2010, va recordar el conveni que va signar amb l'Agrupació i que va suposar l'inici del compromís continuat del Club amb el col·lectiu de veterans.

"Recordaré sempre la primera vegada que vaig venir a la vostra seu", va recordar Laporta amb nostàlgia. El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, va plantejar diferents demandes a Laporta, relacionades amb les necessitats d'espai per a l'activitat social i esportiva i també sobre la possible implicació dels exjugadors del Club en l'estructura esportiva i la FCB Escola. En aquest sentit, Laporta va afirmar que té una una sensibilitat especial per al col·lectiu de veterans. De fet, el candidat va assegurar que "compto amb exjugadors per llocs molt importants a l'organigrama esportiu".

A nivell general, Joan Laporta va explicar la seva aposta per recuperar el paper central de la Masia i el rebuig de Qatar com a patrocinador de la samarreta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut