Toni Freixa:

Toni Freixa: "El FCB ha de ser sensible als seus referents"

Visita dels candidats a les eleccions del FC Barcelona

El candidat a les eleccions a la presidència del FC Barcelona, Toni Freixa, ha visitat aquest divendres al matí la seu de l'Agrupació Barça Jugadors, per explicar el seu projecte al col·lectiu d'exjugadors del Club. Freixa, amb experiència com a directiu del Barça, ha mostrat el seu convenciment que el FC Barcelona "ha de tenir sensibilitat pels nostres referents, siguin més o menys coneguts". Freixa i el seu equip aposten per un club gestionat empresarialment però amb sentiment.

Toni Freixa ha dibuixat les línies generals de la seva candidatura, basada en un model futbolístic que té La Masia com a eix central, amb una escola d'entrenadors pròpia. En aquest sentit, i responent a una demanda que li ha fet el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, Freixa ha assegurat que preveu crear un departament de tecnificació on els exjugadors hi podrien tenir un paper important.

El candidat també ha felicitat l'Agrupació per la tasca desenvolupada i ha agraït la seva predisposició en participar en actes de penyes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut