Javier Mascherano, 6è Premi Barça Jugadors

Javier Mascherano, 6è Premi Barça Jugadors

Decisió del jurat del Premi Barça Jugadors

Javier Mascherano és el guanyador del 6è. Premi Barça Jugadors, organitzat per l’Agrupació Barça Jugadors per distingir el jugador del FC Barcelona amb més joc net. El jurat, reunit avui a l’Estadi del FC Barcelona, ha pres aquesta decisió una vegada feta la deliberació sobre els 6 jugadors que van rebre més suports durant la campanya de votació popular, a banda del mateix Mascherano: Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Leo Messi, Gerard Piqué i Ivan Rakitic.

A banda de la seva autenticitat i disciplina dins el terreny de joc, de Mascherano el jurat ha destacat la seva actitud especialment fora del camp, dins el vestidor, el seu treball pel bé comú de l’equip, acceptant les decisions tècniques i oblidant l’ego personal. El jurat també constata que el jugador argentí és l’exemple més íntegre de joc net d’entre la plantilla blaugrana, tant amb la seva relació amb els companys, amb el contrari i amb la seva actitud personal.  De la resta de finalistes, el jurat ha volgut destacar la seva gran personalitat personal i futbolística. D’altra banda, també s’ha fet una menció especial a Luis Suárez, que tot i no figurar entre els finalistes, se li reconeix una gran actitud i comportament al llarg de la temporada 2014-15.

Està previst que el jugador rebi el guardó, una escultura al·legòrica del joc net obra de l’artista Agustí Puig. Els guanyadors de les edicions anteriors van ser Bojan Krkic (2010), Andrés Iniesta (2011), Xavi Hernández (2012 i 2013) i Carles Puyol (2014).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut