El Engánchate al Deporte visita en la seva primera edició vuit ciutats del territori espanyol

El Engánchate al Deporte visita en la seva primera edició vuit ciutats del territori espanyol

Hàbits i valors de la mà d'un exjugador del Barça

El projecte Engánchate al Deporte dedicat a fomentar els hàbits saludables i la pràctica esportiva a joves d’entre 10 i 12 anys, finalitza la seva primera edició després de visitar viut ciutats del territori espanyol coincidint amb desplaçaments del primer equip del Barça a camp contrari: Boiro (La Corunya), Santa Pola (Alacant), Bilbao, Granada, Sevilla, Córdova, Madrid i Las Palmas de Gran Canaria. Aquest projecte d’àmbit estatal organitzat per l’Agrupació Barça Jugadors, ha comptat amb el suport de l’Obra Social La Caixa a través del programa CaixaProinfancia i la col·laboració del Departament de Penyes del FC Barcelona. Galan / ABJ

Hàbits i valors de l’esport de la mà d’un exjugador del FC Barcelona
Les jornades Engánchate al Deporte han estat centrades en reforçar els hàbits saludables i valors com el companyerisme, el treball i l’esforç amb l’objectiu de vetllar per la salut i el benestar dels joves a través d’una eina integradora com és l’esport.
Les jornades han estat conduides per exjugadors del FC Barcelona. En aquesta primera edició, han participat; Ricardo Serna, Robert Fernández, Antonio Pinilla i Lobo Carrasco.
En cadascuna de les sessions, també s’han plantejat un seguit d’exercicis de reflexió amb la finalitat de consolidar els continguts treballats i incentivar el pensament crític dels participants.

Entitats Socials i Penyes Barcelonistes.
Els participants de les jornades han estat joves d’entitats entitats socials a les quals dóna suport l’Obra Social La Caixa a través del programa CaixaProinfancia.
Aquestes entitats desenvolupen un conjunt de programes i activitats per millorar la situació d’infants i famílies que es troben en risc d’exclusió social a dins la societat. En les jornades Engánchate al Deporte, també hi han participat joves del món penyista barcelonista de les ciutats on s’ha dut a terme el projecte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut