Alfonseda, premi Firagran

Alfonseda, premi Firagran

Per la seva trajectòria com a futbolista

El president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda,  ha estat distingit amb el Premi Firagran en l'àmbit esportiu concedit pel Saló de la Gent Gran de Catalunya. Alfonseda va recollir el guardó en el transcurs d'un acte que es va fer el dia 4 de juny en aquest certamen celebrat a l'Hospitalet de Llobregat. Aquesta distinció té com objectiu reconèixer la trajectòria de persones grans actives en diferents àmbits. FIRAGRAN

 

Dins del marc de FiraGran, i des de fa 16 anys, s’atorguen uns premis que tenen com objectiu reconèixer la trajectòria de persones grans actives de l’àmbit cultural, esportiu i professional i d’aquelles entitats i persones que treballen a favor de la gent gran (àmbit cívic i social). Ramon Alfonseda va rebre el Premi FiraGran en l’Esportiu per la seva reconeguda trajectòria.

El jurat està format pels diversos col·laboradors de FiraGran:  Departaments de Benestar Social i Família, Interior, Salut i Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, desenes d'entitats de gent gran que representen a desenes de milers de persones grans de Catalunya i els col·legis professionals.

Les categories que es van premiar i els premiats d'aquesta edició van ser:

Premi FiraGran en l’Àmbit Cultural
·    Joan Pera

Premi FiraGran en l’Àmbit Esportiu
·    Ramon Alfonseda

Premi FiraGran en l’Àmbit Professional
·    Muriel Casals

Premi FiraGran en l’Àmbit Cívic i Social (Entitat)
·    Programa Vincles de l'Ajuntament de Barcelona

Premi FiraGran en l’Àmbit Cívic i Social (Persona)
·    Núria Carrera

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut