La 14a Trobada de Jugadors del Barça tanca la Setmana Barça Jugadors

La 14a Trobada de Jugadors del Barça tanca la Setmana Barça Jugadors

140 exjugadors del Barça es reuneixen a Sant Fruitós de Bages

140 exjugadors del FC Barcelona van participar aquest dissabte a la 14a. Trobada de Jugadors del FC Barcelona, que es va celebrar a Sant Fruitós de Bages. Una matinal de partits i un dinar de germanor van ser els ingredients d'aquest esdeveniment social de l'Agrupació Barça Jugadors. Aquest any, la Trobada ha estat el punt final de la primera Setmana Barça Jugadors, que va omplir de barcelonisme la localitat del Bages durant 6 dies.

El Camp Municipal de Futbol va acollir la matinal esportiva. Des de les 10 del matí fins la 1 del migdia es van anar succeint els habituals partits de futbol entre exjugadors del Barça. El col·lectiu de veterans de més de 55 anys van jugar un torneig triangular de Futbol 7. La resta de jugadors es van repartit amb quatre equips i van disputar dos partits de Futbol 11. L'alcade de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, va ser l'encarregat de fer el xut d'honor de la Trobada, acompanyat del president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, el regidor d'esports, Tomás Casero, i també de l'exalcalde de la població, Ignasi Sala, i de l'exregidor d'esports, Isidre Malagarriga.

En el transcurs del dinar, celebrat a la pista poliesportiva Monsenyor Gibert, es va fer un reconeixement als exjugadors del Barça nascuts o residents a la comarca del Bages, i que van participar a l'acte: Ramon Bruch, Lluís Delgado, Gabriel Garcia de la Torre, Paco Nieto, Enric Sala, Enric Velasco, Ramon Vilanova i Jaume Vilaseca. La Trobada va posar punt i final a la Setmana Barça Jugadors, organitzada per l'Agrupació amb el suport de l'Ajuntament i que va consistir en diferents activitats socials: una xerrada d'Antoni Pinilla, un clínic esportiu organitzat pel departament de Penyes i amb l'exjugador Paco Clos al capdavant, la presentació del Gran Diccionari de Jugadors del Barça, amb el veterà Pere Valentí Mora, i una visita a una residència de gent gran. Precisament, l'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, va agrair en el seu parlament aquests actes, "que demostren que és ben certa la frase que el Barça és més que un Club".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut