Continuen les activitats a Sant Fruitós amb motiu de la Setmana Barça Jugadors

Continuen les activitats a Sant Fruitós amb motiu de la Setmana Barça Jugadors

Un grup d'exjugadors del Barça ha visitat una residència de gent gran

La Setmana Barça Jugadors, organitzada per l'Agrupació Barça Jugadors a Sant Fruitós de Bages, ha continuat aquest dimecres i dijous amb nous actes protagonitzats per exjugadors del FC Barcelona. Dimecres es va fer una presentació del Gran Diccionari de Jugadors del Barça, editat pel FCB i l'ABJ. Aquest dijous un grup de veterans ha visita un centre sociosanitari que acull gent gran del poble.

La Residència l'Onada, de Santpedor, ha estat la seu aquest dijous al matí de la visita d'un grup d'exjugadors del FC Barcelona. Al capdavant hi havia el directiu, Josep Palau, i l'exjugador del primer equip, Joan Torrent. També hi ha assistit, Carme Nieto, membre del primer equip femení del Barça, que ha explicat les seves vivències al nombrós grup d'usuaris que han assistit a l'activitat. Han completat l'expedició blaugrana els exjugadors Genís Bassas, Josep Díaz, Enric Sala i Pere Segarra. A l'acte hi ha assistit l'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, i la regidora de Serveis Socials, Cristina Murcia.

Després de passar un vídeo sobre grans moments protagonitzats pels jugadors del Barça al llarg de la història del Club, els exjugdors han compartit anècdotes i vivències amb tots els assistents. Al final els han lliurat el llibre Converses amb l'Avi Barça, editat per la Fundació Barça Veterans.

Sobre història del Barça i dels seus jugadors també se'n va parlar dimecres al vespre, en l'acte de presentació del Gran Diccionari de Jugadors del Barça, editat pel Club i l'Agrupació. L'acte es va fer a la Biblioteca Municipal i va comptar amb la participació del directiu de l'ABJ, Pere Valentí Mora, i dos dels autors del llibre, Toni Closa i Josep Pablo. Al llarg de l'acte es va fer esment als jugadors del Barça nascuts a la comarca del Bages, com Guardiola, Flotats, Basora, Vila o Gabri.

La Setmana Barça Jugadors continuarà divendres amb la Jornada Social FCB, una activitat de futbol i valors organitzada pel departament de penyes del FC Barcelona i amb la participació de l'exjugador blaugrana, Paco Clos. El punt final de la Setmana serà aquest dissabte, amb la celebració de la 14a. Trobada de Jugadors del FC Barcelona. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut