Antoni Pinilla parla de tolerància a la frustració i criteri propi a Sant Fruitós de Bages

Antoni Pinilla parla de tolerància a la frustració i criteri propi a Sant Fruitós de Bages

Primer acte de la Setmana Barça Jugadors

La Setmana Barça Jugadors va començar aquest dilluns a la tarda amb la xerrada "Enganxa't a l'esport" que va protagonitzar l'exjugador del FC Barcelona, Antoni Pinilla.  La Biblioteca Municipal de Sant Fruitós de Bages va acollir l'acte, dirigit a joves esportistes de 10 a 12 anys i en què es parla de futbol, i especialment d'aspectes com l'aprendre a conviure i a superar els errors, i també la importància de tenir criteri propis. Valors que, tal com va explicar Pinilla, formen part dels continguts del futbol formatiu del FC Barcelona.

La xerrada Enganxa't a l'esport té l'objectiu de fomentar l'activitat esportiva com a factor de protecció davant de conductes de risc, com el consum de drogues. És per això que es fa incidència especial en aspectes que es poden adquirir a través de la pràctica esportiva i que contribueixen d'una manera positiva al creixement de la persona. La tolerància a la frustració, el sentit crític i la diversificació de l'oci i els interessos dels joves. L'activitat rep el suport del Departament de Salut, l'Obra Social La Caixa i la Fundació Esportsalus.

La Setmana Barça Jugadors continuarà aquest dimarts a la tarda amb una xerrada dirigida a pares i mares que es farà a les 19 hores a la Biblioteca de Sant Fruitós. L'acte està dirigit a als pares dels infants que participaran divendres en una activitat esportiva organitzada pel departament de penyes del FC Barcelona, i que anirà a càrrec de l'exjugador del Club, Paco Clos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut