L’Agrupació organitza la primera Setmana Barça Jugadors a Sant Fruitós de Bages

Activitats per a infants, pares i gent gran, a més de la Trobada de Jugadors

L’Agrupació Barça Jugadors estrena la setmana que ve una nova activitat, la Setmana Barça Jugadors. Es tracta d’un esdeveniment que té l’objectiu de portar el barcelonisme i els seus valors en una localitat de Catalunya. En aquesta primera edició, la Setmana Barça Jugadors es farà a Sant Fruitós de Bages entre 15 i el 20 de juny.

L’Agrupació, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, ha organitzat diferents activitats durant la setmana i que culminaran el dissabte 20 de juny, amb la celebració de la 14a. Trobada de Jugadors del FC Barcelona. Està previst que més de 150 exjugadors de totes les categories del FC Barcelona i els seus acompanyants es donin cita a la localitat de Sant Fruitós, en una jornada de barcelonisme i retrobament. El programa d’activitats de la Trobada preveu la celebració de partits entre exjugadors del Barça i un dinar de fi de festa. Durant el dinar es farà un reconeixement als jugadors del Club que han nascut o viuen al Bages.

A més de l’Ajuntament, en l’organització de la Setmana Barça Jugadors col·labora la Penya Barcelonista de Sant Fruitós, Sport, Mundo Deportivo, Sport Gol 200, Nutrisport i Estrella Damm.

Programa d’activitats
Dilluns, 15 de juny. Xerrada Enganxa’t a l’esport, a càrrec de l’exjugador del FC Barcelona, Antoni Pinilla.
19 hores – Biblioteca Municipal.

Dimarts, 16 de juny. Presentació Jornades Socials FCB, organitzades pel departament de penyes del FC Barcelona.
18 hores – Biblioteca Municipal.

Dimecres, 17 de juny. Presentació del Gran Diccionari de Jugadors del FC Barcelona. Amb el director de l’obra, Toni Closa i els exjugadors del FC Barcelona Gabri i Pere Valentí Mora.
19.30 hores – Bilbioteca Municipal.

Dijous, 18 de juny. Visita d’exjugadors del FC Barcelona a una residència sociosanitària.
10.30 hores – Residència L’Onada, de Santpedor

Divendres, 19 de juny. Jornada Social. Clínic organitzat pel departament de Penyes del FC Barcelona, amb l’exjugador del FC Barcelona, Paco Clos.
17.30 hores – Camp de Futbol Municipal

Dissabte, 20 de juny. 14a. Trobada de Jugadors del FC Barcelona. Partits de futbol entre exjugadors del Club.
10.15 hores – Camp de Futbol Municipal

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut