Xavi anuncia que deixa el Barça

Xavi anuncia que deixa el Barça

Després de 17 anys al Club

El jugador del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha anunciat aquest dijous al matí que a final de la temporada deixarà el Club, després de 17 anys. En una roda de premsa, Xavi, que és directiu de l'Agrupació Barça Jugadors, ha confirmat la "la meva sortida del Barça aquesta temporada. És una decisió definitiva, difícil, consensuada amb la meva gent. Crec que és el moment de marxar, així ho sento”.

Seguia així el seu discurs: “Ha estat un encert quedar-me aquest any. Em segueixo sentint important, però penso que és el moment. Necessito un canvi d’aires i tinc un projecte il·lusionant a Qatar. He firmat un contracte amb l’Al-Sadd per dues temporades i tinc un projecte molt il·lusionant a l’Academia Aspire amb la meva família. És el lloc idoni per seguir formant-me”.

Alhora, Xavi ha revelat que el Club li havia ofert la renovació fins al 2018 i ho ha agraït, “però la decisió ja estava presa”. “No em vull descuidar l’afició, en els últims partits ha estat espectacular amb mi. Espero no decebre ningú. És el moment de plegar i de formar-me. El meu objectiu principal és tornar a can Barça”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut