Lobo Carrasco protagonitza la jornada Engánchate al Deporte a Madrid

Lobo Carrasco protagonitza la jornada Engánchate al Deporte a Madrid

La xerrada es va fer davant de joves de l'entitat Save The Children

El passat dissabte 16 de maig, l’exjugador del FC Barcelona, Lobo Carrasco, va protagonitzar la vuitena jornada Engánchate al Deporte, dedicada a fomentar els hàbits saludables i la pràctica esportiva a joves d’entre 10 i 12 anys. L’acte, organitzat per l’Agrupació Barça Jugadors i l’Obra Social “la Caixa”, va acollir una vuitantena de joves de l’entitat Save The Children a l’Auditori del CaixaFòrum de Madrid.

Aquesta entitat té com a finalitat ajudar als infants que es troben en una situació de pobresa i risc d’exclusió social. Concretament, desenvolupa programes d’atenció a la infància que tenen com a eix principal l’acció educativa per crear oportunitats presents i futures a aquests infants i a les seves famílies.

Lobo Carrasco, jugador del primer equip del FC Barcelona entre 1977 i 1989, va centrar el seu discurs en valors com la humilitat i la constància en el treball per superar qualsevol dificultat ja sigui en l’àmbit esportiu o personal. L’exfutbolista va explicitar que “en el futbol per molt talent que es tingui, la clau és saber sobreposar-se a les dificultats per seguir progressant i assolir objectius”. L’exblaugrana també va fer referència a diferents moments de la seva carrera esportiva i va remarcar la necessitat de gaudir de l’esport al marge del resultat, especialment en edats tant joves. Així mateix, va assenyalar la pràctica esportiva com una font de salut i benestar vital per qualsevol persona. També va fer reflexionar als joves sobre la responsabilitat que cada jugador té dintre d’un equip apel·lant a aprendre a conviure amb els nervis i saber-los gestionar. L’Engánchate al Deporte és un projecte d’àmbit estatal que forma part del programa CaixaProinfància de l’Obra Social “La Caixa” que compta amb la col·laboració del Departament de Penyes del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut