Gran acollida de la presentació del Gran Diccionari de Jugadors del Barça

Gran acollida de la presentació del Gran Diccionari de Jugadors del Barça

Inclou tots els jugadors que han jugat partits oficials i no oficials amb el primer equip.

El Gran Diccionari de Jugadors del Barça es va presentar formalment aquest dijous a l'Auditori 1899 del FC Barcelona. Aquest volum de gran format reuneix tots els futbolistes que en alguna ocasió han jugat amb el primer equip del Club, ja sigui oficial o no oficial. Els autors van explicar quin ha estat el procés de creació i els criteris de recerca, explicacions que van seguir amb atenció les 250 persones que van omplir l'Auditori.

El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, va agrair la tasca dels autors "que han tret a la llum informació amb un gran valor quantitat i qualitatiu, i tot ho han fet per amor al nostre Club". El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va presidir l'acte i va felicitar "els 13 autors per la vostra feina i esforç, que són impagables perquè això només ho fa algú que porta el Barça al cor, que la família i els companys de feina li ho permeten, i així pot dedicar tantes hores del seu temps lliure a aquest llibre". Bartomeu també va ver un reconeixement als jugadors, "sobretot a aquells que no són a la memòria col·lectiva; no érem conscients de la quantitat de jugadors que han jugat amb el Barça i en queden encara molts".

De la seva banda, el coordinador dels autors, Toni Closa,  va afirmar que "un club com el nostre, potser el més gran i el millor del món, té la biografia més extensa i variada que cap altre club." "Per això - va afegir Closa- aquest club li mancava una obra com aquesta".

El FCB va repartir exemplars del llibre, promogut pel Club i l'Agrupació Barça Jugadors, entre els socis i aficionats després del partit de Lliga contra el València. L'Editorial Base, encarregada de la producció dels exemplars, va fer un important esforç durant les setmanes anteriors per tenir la impressió a punt.

[[BOTOVERMELL::Vídeo presentació del Diccionari++::wUucgIRZTF8::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut