Luisito Suárez dóna la Pilota d'Or al Museu del Barça

Luisito Suárez dóna la Pilota d'Or al Museu del Barça

També hi va assistir Andrés Iniesta

L'exjugador del FC Barcelona, Luis Suárez, va fer donatiu aquest dimecres al Museu del FC Barcelona del trofeu individual més preuat que pot aconseguir un futbolista: la Pilota d'Or.  El president del Club, Josep Maria Bartomeu, i el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, flanquejats per Andrés Iniesta, van ser testimonis d'un acte carregat de simbolisme. El trofeu ja es pot veure a la primera planta del Museu.

L’acte va comptar amb la presència institucional del vicepresident Jordi Cardoner i els directius Sílvio Elías i Javier Bordas. Va començat amb la benvinguda del director del Museu, Jordi Penas, i a continuació els presents van presenciar un vídeo de record d'alguns moments del Luis Suárez com a futbolista blaugrana. El periodista Lluís Canut va glossar la figura d’un jugador mític a qui molts veuen reflectit avui dia en Andrés Iniesta. L’acte va comptar precisament amb la presència del capità del primer equip, que a més, va néixer fa 30 anys, els mateixos que celebra el Museu.

Luís Suárez també va tingut el suport de Ramon Alfonseda, ja que l'exjugador manté un vincle molt estret amb l'Agrupació. El protagonista de l’acte va estar acompanyat per molts dels que van ser companys seus en la seva època de jugador del Barça, com Ferran Olivella, Justo Tejada, Josep María Fusté i Joan Antoni Celdrán, i companys de l’ABJ com Carles Rexach, Rodri i Blanquera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut