Un centenar de joves sevillans assisteixen a la jornada Engánchate al Deporte

Un centenar de joves sevillans assisteixen a la jornada Engánchate al Deporte

Hi va participar l'exjugador del FC Barcelona, Ricardo Serna

El passat divendres 10 dabril, la Fundació Mornese de Sevilla va acollir un centenar de joves a la jornada Engánchate al Deporte organitzada per l’Agrupació Barça Jugadors i l’Obra Social “la Caixa”. L’exjugador blaugrana, Ricardo Serna va ser l’encarregat de conduir la xerrada que va estar centrada en fomentar els hàbits saludables i la pràctica esportiva.

Serna va destacar els valors fonamentals de l’esport com la constància, l’esforç i el treball en equip, i la importància de mantenir una dieta sana i equilibrada per un millor rendiment tant en l’àmbit esportiu com personal. En el transcurs de la xerrada,  es vàren plantejar uns exercicis de reflexió relacionats amb el concepte del Fair Play i l’esperit de superació en situacions de frustració.

Els joves qe vàren assistir a la jornada, forman part de tres entitats coordinades per la Red Andaluza de Lucha Contra la Pobreza y la Exclusión Social: la Fundación Mornese, la Asociación Candelaria i la Asociación Nuevas Rutas. Aquestes entitats tenen per objectiu ajudar a col·lectius que es troben en una situació de risc d’exclusió social afavorint així la seva integració econòmica, social i laboral a la societat.

En aquestaocasió, la jornada va comptar amb la presència del Director Territorial Caixabank Andalusia Occidental, el Sr. Rafael Herrador, la Gestora Terrritorial i Centres de Caixabank, la Sra. Yolanda López i la Sra. Rocío Fernández del Departament de Comunicació. Per part del FC Barcelona, hi va assitir el directiu Josep Ramon Vidal – Abarca i en representació a l’Agrupació Barça Jugadors, el seu president el Sr. Ramon Alfonseda.

El Engánchate al Deporte és un projecte d’àmbit nacional que compte amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” a través del programa CaixaProinfància, i la col·laboració del Departament de Penyes del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut