Sevilla acollirà una nova jornada Enganxa't a l'esport amb l'Agrupació

Sevilla acollirà una nova jornada Enganxa't a l'esport amb l'Agrupació

La xerrada anirà a càrrec de Ricardo Serna

Divendres vinent, 10 d'abril, la ciutat de Sevilla acollirà la jornada Enganxa't a l'esport, organitzada per l'Agrupació Barça Jugadors. Es tracta d'una xerrada dedicada a fomentar la pràctica esportiva i l'adquisició d'hàbits saludables dirigida a infants de 10 a 12 anys. Aquest projecte d'àmbit estatal compta amb el suport de l'Obra Social La Caixa, a través del Programa Profinfància, i la col·laboració del Departament de Penyes del FC Barcelona.  

L'acte tindrà lloc a les 17 hores a la Fundació Mornese, entitat sense ànim de lucre que ajuda col·lectius que es troben en situació de risc d'exclusió social afavorint la seva integració social i laboral. El públic que assistirà a la xerrada estarà format per infants d'aquesta entitat que participen activament en alguns dels projectes que porta a terme la fundació.

Cadascuna de les jornades Engaxa't a l'esport està protagonitzada per un exjugador del FC Barcelona. En aquesta ocasió, serà el sevillà Ricardo Serna, jugador del Barcelona entre 1988 i 1993, qui promocionarà la pràctica esportiva a travès de la seva experiència i aprenentatge en el món del futbol. Serna parlarà de la importància de posar en pràctica valors inherents a l'esport com la constància, el treball, l'esforç o la tolerància a la frustració.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut