Una junta directiva amb 4 vicepresidents

Una junta directiva amb 4 vicepresidents

Aprovat el nou organigrama de la junta de l'Agrupació

En la seva primera reunió d'aquest mandat, la junta directiva de l'Agrupació Barça Jugadors va aprovar el seu organigrama directiu i on queden reflectides les funcions que desenvolupa cada directiu. El president, Ramon Alfonseda, va veure aprovada la seva aprovada d'articular l'òrgan a partir de quatre vicepresidències que recauen en Tente Sánchez, Josep Moratalla, Eusebio Sacristán i Carles Rexach.

Ramon Alfonseda ha confeccionat un equip de directius que barreja exjugadors blaugrana amb experiència en juntes anteriors amb noves incorporacions que, tot i no haver estat directius, han estat implicat els últims anys en diferents iniciatives de l’entitat. A nivell directiu, l’activitat de l’Agrupació queda dividida en quatre grans àrees encapçalades per vicepresidents: Econòmica (Tente Sánchez), Esportiva (Josep Moratalla), Social (Eusebio Sacristán) i Institucional (Carles Rexach).

Una Comissió Executiva agilitzarà els temes ordinaris de l’entitat i que s’hagin d’agilitzar abans de les reunions de la junta. Els departaments de màrqueting, comunicació i serveis jurídics donaran serveis a l’entitat i a les diferents àrees de manera transversal. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut