Lluís Carreras parla de futbol i valors a Tordera

Lluís Carreras parla de futbol i valors a Tordera

Nova xerrada del programa Enganxa't a l'esport

La campanya Enganxa't a l'esport en l'àmbit de Catalunya va viure la primera jornada d'aquest 2015 a Tordera. La biblioteca de la localitat del Maresme va ser la seu aquest dilluns 23 de març d'una xerrada a càrrec de Lluís Carreras, jugador del FC Barcelona entre 1990 i 1996. Davant d'un auditori format per nens i nenes esportistes, Carreras va compartir la seva experiència i va reflexionar sobre alguns dels valors que es vivencien amb la pràctica del futbol.

El programa Enganxa't a l'esport, que l'Agrupació Barça Jugadors organitza des del 2006, compta amb el suport de l'Obra Social La Caixa, el Departament de Salut i la Fundació Esportsalus. En la xerrada l'exjugador, nascut a la veïna localitat de Sant Pol de Mar, va parlar de la importància de ser capaços de conviure amb l'error, tant en l'esport com en la vida, per tal de poder fer front a les nombroses dificultats que totes les persones es van trobant. Carreras també va dir-los que és "molt important no perdre la il·lusió davant els reptes que ens anem plantejant, però que hem de ser realistes amb les nostres possibilitats".

Carreras, que també té experiència com a entrenador en equips com l'Alavès, el Mallorca i el Sabadell (on va aconseguir l'ascens a Segona Divisió) també es va referir als pares: "han de saber a quin club porten els seus fills; l'han de conèixer i interessar-se per ell igual que ho fan a l'hora de buscar una escola, conèixer els monitors que hi ha i saber quin pla educatiu té."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut