30 anys de la Lliga de l'Urruti T'estimo

30 anys de la Lliga de l'Urruti T'estimo

Recull d'alguns dels records dels aficionats barcelonistes

El 24 de març de 1985, ara fa 30 anys, el FC Barcelona guanyava la Lliga a quatre jornades del final, amb una mítica aturada del porter Urruti. Aquests són alguns dels records dels aficionats culés d’aquella moment històric que han quedat penjats al facebook de l’Agrupació (www.facebook.com/fcbjugadors).

Xavier Cuartero
Com no, la meva primera lliga i la vaig viure amb el meu pare, escoltant la ràdio. Pagaria per tornar a aquell moment.

Miquel Roig
Jo vaig viure el penal en directe a la discoteca, tenia 14 anys i després vaig agafar la meva derbi variant i a fotre voltes com un boig per Pineda de Mar i Calella !

Joan Albert Serdà
Recordo estar estudiant a casa amb una orella a la ràdio, i l'Urruti t'estimo el vaig sentir baixant les escales amb la bandera i la bufanda cap a l'autobús per anar a Canaletes . Em sembla que aquell examen no el vaig aprovar.

Manuel Cacín
Valladolid fue Blaugrana aquel día, y Urruti jugó como nunca. Fué un día de gloria que jamas olvidaré. Allá donde estes, queridisimo e inolvidable Urruti, siempre estarás en nuestros corazones.

Montse Clemente
Sens dubte recordo Joaquim Maria Puyal cridant: Urruti t'estimo! un cop i dos i tres... Emocionadíssima.

Loles Simón
Jo tenia 19 anys. Vaig plorar.

Jordi Ribera
Jo era molt petit, no sabia el que era guanyar una lliga del Barça...no estàvem gens acostumats. Fou una explosió tan gran que no he oblidat mai. Al meu despatx tinc penjat una banderola firmada per el Urruti. El recordarem sempre!

Xavier Masclans
Encara sento la veu del Joaquim Maria Puyal dins el meu cap... com si fos ahir!

Javi Coronado
Per edat, no ho recordo,.. Però em va parlar tant el meu pare d’aquest moment i el que significava després d’anys de sequera que a vegades crec que ho he viscut.

Antònia Martínez
Feia pocs mesos havia nascut la meva filla, la vaig vestir del Barça li vaig posar una senyera al gronxador i li vaig fer fotos. En aquella època no era habitual guanyar lligues i des de la d'en Cruyff no haviem guanyat cap altre, ja feia 11 anys.

Juan José González
Estaba haciendo la mili y de maniobras en Zaragoza. Me metí en una trinchera y mientras los demás pegaban tiros, yo con una radio escuchaba el partido.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut