Granada acull aquest cap de setmana l'Enganxa't a l'esport

Granada acull aquest cap de setmana l'Enganxa't a l'esport

Robert Fernández hi parlarà sobre futbol i valors

Aquest divendres 27 de febrer l'Agrupació Barça Jugadors organitza una nova xerrada Enganxa't a l'esport, a Granada. Es tracta de la quarta edició de la jornada que promou valors i futbol en l'àmbit estatal, i que rep el suport de l'Obra Social La Caixa i el Departament de Penyes del FC Barcelona. L'exjugador del Club, Robert Fernández, serà el ponent.

Robert, que va jugar al Barça entre 1986 i 1990, parlarà sobre el foment de la pràctica esportiva i l'adquisició d'hàbits saludables a infants entre els 10 i els 12 anys. L'exblaugrana parlarà sobre valors inherents a l'esport com la constància, el treball o l'esforç a través de la seva experiència i aprenentatge en el món del futbol. Així mateix, explicarà els beneficis de posar en pràctica aquests valors a través d'uns exercicis de reflexió.

L'Enganxa't a l'esport, en la seva edició estatal, ja ha visitat Galícia, València i Euskadi. Fins a finals de temporada visitarà 6 localitats més, que en la majoria de casos coincidirà amb desplaçaments del primer equip del Barça a camp contrari. FCB i Granada juguen dissabte a les 16 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut