L'Agrupació celebra la seva assemblea anual

L'Agrupació celebra la seva assemblea anual

Aprovat el tancament de comptes del 2014 i el projecte social del 2015

L'Agrupació Barça Jugadors va celebrar aquest dilluns l'Assemblea General de Socis de l'entitat. La Sala Wembley de l'Estadi del FC Barcelona va acollir la trobada, en què es va aprovar el tancament econòmic i l'informe de gestió del 2014 i es va donar llum verda al pressupost i programa d'accions per aquest 2015. El president, Ramon Alfonseda, va anunciar que es presentarà a la reelecció -aquest any s'han de convocar eleccions- i que, tal com manen els Estatuts, en cas de sortir escollit serà l'últim mandat al capdavant de l'Agrupació.

Novetats a totes les àrees

Els ingressos procedents del 0,5% dels salaris dels jugadors de futbol professional ha possibilitat el creixement de l'activitat dirigida als exfutbolistes del Club. Ramon Alfonseda va destacar l'augment de les ajudes econòmiques directes que per la conjuntura actual s'han hagut de destinar als exjugadors del Barça. Així mateix, durant aquest any està previst millorar els serveis de formació, amb nous cursos especialitzats i acords institucionals que busquen la inserció laboral dels exfutbolistes del Club.

Amb el mateix objectiu d'oferir una sortida laboral als exjugadors al mateix temps que reforçar la imatge de l'Agrupació, al llarg d'aquest any es treballarà en l'impuls de noves activitats de meetings and events on hi puguin participar els membres de l'entitat. A nivell institucional, Ramon Alfonseda va anunciar la publicació del Diccionari Oficial de Jugadors del FC Barcelona, que recollirà els més de 2.000 jugadors que han disputat algun partit (oficial o no) amb el primer equip del Club al llarg de tota la història. De la seva banda, el vicepresident esportiu, Josep Moratalla, va anunciar l'ampliació dels serveis mèdics i recuperació als exjugadors membres de l'Agrupació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut