Santa Pola i Robert Fernández, protagonistes de l'Enganxa't a l'esport

Santa Pola i Robert Fernández, protagonistes de l'Enganxa't a l'esport

Segona etapa del nou projecte estatal de l'ABJ

La població alacantina de Santa Pola es va convertir el passat divendres 23 de gener en la seu de la segona jornada “Engánchate al Deporte” que va tenir com a protagonista l’exjugador Robert Fernández. En aquesta ocasió, es va parlar molt dels valors inherents a l’esport com la constància, el treball o la tolerància a la frustració amb el suport d’uns vídeos que varen fer reflexionar als joves assistents.

Al final de la sessió,  l’ex defensa- centrecampista va obrir un torn de precs i preguntes on els infants varen tenir la oportunitat de resoldre dubtes i preguntar curiositats al jugador. Una de les preguntes que se li van fer, va estar relacionada amb la jugada o gol que recorda amb més afectivitat de la seva carrera futbolística. Robert Fernández va respondre amb gran emotivitat “el gol que vaig marcar contra el Sporting de Lisboa la temporada 86-87 en la eliminatòria de la Copa de la UEFA que ens va donar pas a la semifinal”.

Projecció del nou “Engánchate al Deporte”

Aquest projecte d’àmbit estatal compta amb el suport de l’Obra Social La Caixa a través del Programa Proinfància, i la col•laboració del Departament de Penyes del FC Barcelona. Al llarg d’aquesta temporada, arribarà a 10 localitats del territori espanyol, i en la majoria dels casos coincidirà amb desplaçaments del primer equip del Barça en camp contrari. Tot i pendre un format semblant al de l’Enganxa’t a l’esport català, aquesta nova edició se centra més en reforçar hàbits de vital importància com són els hàbits nutricionals, higiènics i socials.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut