Sessions de tecnificació i xerrades d'exjugadors del Barça a joves esportistes americans

Sessions de tecnificació i xerrades d'exjugadors del Barça a joves esportistes americans

L'Agrupació ha arribat a un acord amb l'empresa ISL

L'Agrupació Barça Jugadors i l'empresa ISL han arribat a un acord de col·laboració que permetrà que exjugadors del FC Barcelona puguin participar en un programa d'scouting, monitoratge i impartició de xerrades sobre valors blaugrana. La primera d'aquestes experiències ja s'ha portat a terme amb la participació dels exjugadors Antoni Pinilla i Sergi Pérez.

L'acord, signat fa uns dies a la seu de l'ABJ entre el president Ramon Alfonseda i Marc Segarra, representant d'ISL, preveu que exjugadors del Club es desplacin als Estats Units per participar en un programa d'scouting en diferents estats, amb l'objectiu de seleccionar joves jugadors dels campus d'ISL perquè puguin assistir en una experiència futbolística a Barcelona.

D'altra banda, les activitats esportives i també xerrades sobre els valors blaugrana que s'inclouran en aquestes experiències esportives a Barcelona, hi prendran part de manera activa exjugadors del Club. En tots els casos hi ha la intenció que els exjugadors participants en aquests programes s'elegeixin entre tots els que han cursat algunes de les accions formatives vinculades a Monitor, Entrenador o Scouting, de l'Àrea de Formació de l'ABJ.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut