Gols per La Marató al Miniestadi

Gols per La Marató al Miniestadi

Participació de membres de l'Agrupació al partit de La Marató de TV3

Un any més, el Miniestadi del FC Barcelona va acollir el partit Famosos vs. Famosos per recaptar fons per La Marató de TV3. Entre els jugadors, un grup de veterans del Barça, que no s'ha volgut perdre aquesta cita festiva i solidària: Roger Garcia, Pere Gratacòs, Robert Fernández, Carles Rexach - que va entrenar un dels equips- Angoy, Víctor, Carrasco i Tito Bonano.

El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i el vicepresident esportiu, Josep Moratalla, també van assistir al partit. Més de 4.600 persones van presenciar-lo en directe, organitzat per la Fundació FC Barcelona i el Fòrum Samitier i protagonitzat per esportistes, exfutbolistes, actors, músics i periodistes. Els gols els van fer Roger Garcia, el pilot de motos Marc Márquez, Marc Montserrat, Alain Hernández, Javier Pereira i Marc Montserrat.

Les entrades per a aquest partit van ser gratuïtes, gràcies a l'aportació que van fer el grup farmacèutic Ferrer i Fedefarma, que lliuraran el valor del taquillatge al compte de La Marató, dedicada aquest any a les malalties del cor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut