L'Agrupació col·labora amb el Partit de La Marató de TV3

L'Agrupació col·labora amb el Partit de La Marató de TV3

Diversos exjugadors del Barça hi prendran part

L'Agrupació Barça Jugadors s'implicarà un any més en el Partit de La Marató de TV3, que tindrà lloc aquest diumenge 14 de desembre a les 11.30 hores al Miniestadi del FC Barcelona. Diversos exjugadors del FC Barcelona ja han confirmat l'assistència a aquest esdeveniment, que consistirà en un partit famosos vs. famosos amb entrada gratuïta.  

Robert Fernández, Gerard López, Víctor Muñoz, Jesús Angoy, Roberto Tito Bonano i Albert Tomàs són els membres de l'Agrupació que diumenge no faltaran a la cita solidària, organitzada pel Fòrum Samitier i on també col·labora la Fundació FC Barcelona.

Les entrades per a aquest emblemàtic enfrontament són gratuïtes, gràcies a l’aportació que fan el grup farmacèutic Ferrer i les farmàcies Fedefarma (sòcies de la Federació Farmacèutica) que entregaran el valor del taquillatge al compte de La Marató. Les entrades/donatiu gratuïtes es podran adquirir des d’aquest divendres dia 5 a les taquilles del Boulevard del Camp Nou i a les farmàcies de Fedefarma (els punts de recollida es poden consultar a través de farmaciafedefarma.com). El dia del partit també es podran aconseguir a partir de les 9.30 hores a les taquilles del Gol Nord del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut