El FC Barcelona estudiarà la proposta d'una nova seu esportiva per l'ABJ

El FC Barcelona estudiarà la proposta d'una nova seu esportiva per l'ABJ

Proposta del president de l'Agrupació al Sopar Anual

El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, va presentar en l'últim sopar anual un nou projecte de la junta directiva perquè l'Agrupació disposi d'una seu esportiva pròpia. L'equip de Clip Arquitectes i Helman Creative han treballat en un espai meitat esportiu meitat social, en què l'exjugador del FC Barcelona es trobi com a casa.

La proposta, que es troba en fase inicial d'estudi, inclouria com a mínim un camp de futbol, una zona social, un espai de vestidors, gimnàs i sala de fisios. Tot plegat pensat perquè en pugui fer ús diàriament el col·lectiu d'exjugadors del FC Barcelona. Tal com va dir Alfonseda al sopar anual, "el nostre somni és tenir una seu esportiva pròpia al Nou Espai Barça o a la Ciutat Esportiva per poder entrenar cada dia. Necessitem uns equipaments d'alçada: vestidors, sala de fisios, un local social generós... no volem tallar les nostres aspiracions".

De la seva banda, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va recollir la proposta i es va comprometre a estudiar-la, amb la finalitat de satisfer les necessitats dels veterans del Club, i de preveure la seva publicació a la Ciutat Esportiva. "En el projecte del Nou Espai Barça ja vam preveure una nova seu social més gran i confortable, però és veritat que a la Ciutat Esportiva disposem ara dels nous terrenys de Tennis El Forn per fer el nou Miniestaid i allà podríem ubicar aquest espai del que parla el president de l'Agrupació". "De tot manera - va afegir-  és un tema que encara s'ha de parlar en junta directiva".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut