L'Agrupació celebra el Sopar Anual i presenta la seva aspiració de disposar d'una seu esportiva

L'Agrupació celebra el Sopar Anual i presenta la seva aspiració de disposar d'una seu esportiva

Xavier Trias i Josep Maria Bartomeu presideixen el Sopar Anual

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va presidir el Sopar Anual de l'Agrupació Barça Jugadors, que va tenir lloc divendres passat i va comptar també amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, va presentar un nou projecte de la junta directiva perquè l'Agrupació disposi d'una seu esportiva pròpia.

La proposta, que es troba en una fase inicial d'estudi, inclouria com a mínim un camp de futbol, una zona social, un espai de vestidors, gimnàs i sala de fisios. Tot plegat pensat perquè en pugui fer ús diàriament el col·lectiu d'exjugadors del FC Barcelona. De la seva banda, el president Bartomeu va recollir la proposta i es va comprometre a estudiar-la, amb la finalitat de satisfer les necessitat dels veterans, i de preveure la seva possible ubicació a la Ciutat Esportiva.

L'exjugador Luis Suárez,  flanquejats pels presidents Bartomeu i Alfonseda, i els directius del FCB Jordi Mestre, Silvio Elias i Pau Vilanova.

Com és tradicional, al llarg del sopar es van fer el lliurament de distincions als exjugadors que han assolit la xifra de 25, 50, 100 i 200 partits amb l'Agrupació. Un any més el trofeu Juli Mocholi al màxim golejador de l'Agrupació va recaure en en Javi Molina.

La vetllada la va cloure Reugenio, que va oferir un show carregat d'acudits del mític humorista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut