Antoni Pinilla parla a Cambrils d'esforç, errors i compromís amb joves esportistes

Antoni Pinilla parla a Cambrils d'esforç, errors i compromís amb joves esportistes

Enganxa't a l'esport a Cambrils

En una nova jornada del programa "Enganxa't a l'esport", l'exjugador del FC Barcelona Antoni Pinilla va estar aquest dijous al municipi de Cambrils, al Baix Camp, on va passar una bona estona amb prop d'un centenar de joves esportistes de la localitat. L'exdavanter va parlar de sacrifici, compromís i tolerància als errors davant d'un auditori on també hi va haver tècnics i pares.

L'acte va comptar amb la benvinguda de l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i el regidor d'esports, Josep Lluís Hortoneda.

Durant la xerrada, on els joves (esportistes de futbol, hoquei, handbol i futbol sala) van poder reflexionar sobre la importància de no centrar tota la seva atenció només en l'activitat esportiva, sinó també dedicar-se a la família, estudis, amics i altres activitats. Antoni Pinilla també els va parlar sobre la necessitat de tenir un criteri propi, ja sigui per ser autocrític, com també per manifestar les opinions respecte les decisions de l'entrenador o l'àrbitre, però sempre amb respecte. La xerrada, que té l'objectiu de fomentar l'esport i evitar les conductes de risc, va fer incís en un altre dels factors de protecció que poden actuar davant un hipotètic consum de droga, com és la tolerància a la frustració.

La jornada Enganxa't a l'esport, organitzada per l'Agrupació, rep el suport de l'Obra Social La Caixa, la Subdirecció General de Drogodependències i la Fundació Esportsalus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut