Lluís Carreras protagonitza una nova jornada Enganxa't a l'esport

Lluís Carreras protagonitza una nova jornada Enganxa't a l'esport

L'exjugador del Barça comparteix la seva experiència amb jugadors del Palamós.

L'exjugador del FC Barcelona, Lluís Carreras, va ser el protagonista de la jornada "Enganxa't a l'esport" que l'Agrupació va organitzar divendres passat a Palamós. Carreras va compartir la seva experiència professional amb 80 joves futbolistes del CF Palamós, que van viure una sessió d'entrenament diferent on es va parlar d'alguns dels valors que tenen l'oportunitat d'experimentar amb la pràctica de futbol.

Carreras, que també és directiu de l'ABJ i un membre actiu de l'equip de futbol, es va interessar sobre les inquietuds i els aspectes de millora dels infantils i alevins del CF Palamós que omplien la sala de premsa de l'Estadi Palamós - Costa Brava.

A través d'uns vídeos en què els assistents van haver de fer d'àrbitre, va reflexionar sobre la importància de tenir un criteri propi i de ser crític amb tot allò que ens envolta, sempre des del respecte. El paper de l'entrenador i el companyerisme van ser dos aspectes més que van sorgir durant la xerrada. El programa "Enganxa't a l'esport" té l'objectiu de fomentar l'esport i prevenir les conductes de risc, especialment entre els joves. I compta amb el suport de l'Obra Social La Caixa, la Subdirecció General de Drogodependències i la Fundació Esportsalus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut