El Camp Nou acull el final de temporada de l'Agrupació

El Camp Nou acull el final de temporada de l'Agrupació

Més de 100 veterans juguen a l'Estadi

El Camp Nou va acollir el dijous 17 de juliol la celebració del final de la temporada esportiva de l'Agrupació Barça Jugadors. Més de 100 exjugadors del FC Barcelona van participar a la tarda de partits que es van organitzar a l'Estadi per tancar simbòlicament l'any esportiu. També hi van participar un grup de patrocinadors de l'associació, que van tenir l'oportunitat exclusiva de jugar al Camp Nou, i també el directiu del FCB, Silvio Elias. 

La vetllada va consistir en tres partits de futbol entre veterans, organitzats per edats, i un sopar que es va celebrar a la Platea de l'Estadi.

Just abans del sopar es va fer el lliurament dels diplomes dels cursos que s'han proposat des de l'Àrea de Formació al llarg del primer semestre: Scouting I, II i III, Bases Nutriocionals per a esportistes d'elit, Anglès i Taller de Memòria. El directiu del FC Barcelona, Silvio Elias, va felicitar l'Agrupació per aquesta iniciativa. De la seva banda, el president de l'ABJ, Ramon Alfonseda, va anunciar que el proper 24 de setembre s'inaugurarà al Monument als Jugadors del FC Barcelona a la plaça que hi ha davant de l'Àrea Social del FCB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut