L'esperit de Basilea protagonitza la 13a Trobada de Jugadors del FC Barcelona

L'esperit de Basilea protagonitza la 13a Trobada de Jugadors del FC Barcelona

190 veterans a la Trobada de Jugadors del FC Barcelona

La commemoració del 35 aniversari de la Recopa de Basilea de 1979 va marcar la 13a. Trobada de Jugadors del FC Barcelona, que l'Agrupació va organitzar aquest cap de setmana a Calonge i Palamós. Una desena de membres de la plantilla 78-79, com Rexach i Zuviría, va reviure aquella mítica final, en una festa que va aplegar més de 190 veterans del Barça.

La festa va tenir 2 escenaris principal: el Nou Estadi Municipal de Palamós, on es van fer els diferents partits entre exjugadors del Barça, i el Mas Falet, a Calonge, el Parc de Cultura i Negocis on es va celebrar el dinar de germanor. Un centenar de veterans va participar en els 4 partits que des de quarts d'onze del matí van tenir lloc al Nou Municipal de Palamós. Com és habitual els jugadors es van repartir per edats. Durant el matí també hi va haver temps perquè els infantils de la UE Calonge i el Palamós CF juguessin un partit amistós. Les autoritats presents al Camp van protagonitzar el xut d'honor. D'altra banda, per als acompanyants es va organitzar una sortida per visitar el Museu de la Pesca de Palamós i posteriorment van participada a la Vermutada Popular organitzada per l'Ajuntament de Calonge a la platja de Sant Antoni.

Durant el dinar a l'auditori del Mas Falet es va retre un homenatge als integrants de la plantilla 78-79, que va guanyar la històrica final de Basilea. Hi van ser: Pere Valentí Mora, Quique Costas, Albaladejo, Rexach, Zuviría, Joan Vilà, Palomares, Lobo Carrasco, Manolo i Tente Sánchez. També va haver-hi una menció especial per aquells exjugadors del Barça nascuts o residents al Baix Empordà, i que van assistir a la festa: Jordi Busquets, Josep Maria Camprubí, Nacho Castro, Joaquim Corominas, Bernardino Garrido, Joan Salvador Oliver, Narcís Garriga i Joan Torrent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut